Konijn met pruimen

Konijn met pruimen
Konijn wordt dan misschien minder en minder gegeten ondanks dat het ontzettend voedzaam en lekker is. Het bevat ongeveer drie keer meer omega 3-vetzuren dan bijvoorbeeld zalm. Daarnaast bevat konijn ook twee keer meer ijzer dan spinazie.

Een typisch Belgisch gerecht als "konijn met pruimen" mag als het van ons afhangt absoluut niet van de radar verdwijnen. Daarom kiezen we voor de traditionele bereiding waar het konijn gegaard wordt in bier en geserveerd wordt met pruimen en krielaardappelen.

Allergenen

  • Selderij

  • Melk

  • Soya

  • Granen

Voedingswaarden

ParameterEenheidPer 100g product
Energie - caloriewaarde KJ 546
Energie - caloriewaarde Kcal 130
Vetten g 3.1
Waarvan verzadigd g 1.2
Koolhydraten g 15.4
Waarvan suikers g 1.5
Eiwitten g 6.9
Zout g 0.62
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info