Orloffgebraad met boontjes

Orloffgebraad met boontjes
Orloffgebraad of varkensgebraad met kaas en ham kunnen we niet meer wegdenken uit de Belgische keuken, toch ligt de roots van dit gerecht in Rusland.

Bij het gebraad kiezen we voor een champignonsaus, puree en boontjes waardoor dit gerecht zowel alledaags als bij feestgelegenheden past.

Allergenen

  • Melk

  • Mosterd

  • Soya

  • Granen

Voedingswaarden

ParameterEenheidPer 100g product
Energie - caloriewaarde KJ 343.2
Energie - caloriewaarde Kcal 82.3
Vetten g 3.59
Waarvan verzadigd g 1.89
Koolhydraten g 6.28
Waarvan suikers g 1.151
Eiwitten g 6.098
Zout g 1.099
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info