Varkenshaasje met schorseneren

Varkenshaasje met schorseneren
Varkenshaas bevindt zich in de rug van het varken en is de meest malse spier van het varken.
Voor dit gerecht wordt het middelste deel van de varkenshaas gebruikt en dit wordt dan rosé gebraden en overgoten met een béarnaisesaus.

Ook wij pakken al eens graag uit met een vergeten groente. Laat het toeval nu zijn dat schorseneren en varkenshaasje een match made in heaven zijn. Dit aangevuld met gebakken krielaardappelen, wat wenst u nog meer op u bord?

Allergenen

  • Selderij

  • Eieren

  • Melk

  • Mosterd

Voedingswaarden

ParameterEenheidPer 100g product
Energie - caloriewaarde KJ 619.3
Energie - caloriewaarde Kcal 148.1
Vetten g 11.52
Waarvan verzadigd g 0.963
Koolhydraten g 9.679
Waarvan suikers g 1.289
Eiwitten g 6.232
Zout g 0.619
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info