Orloffgebraad met boontjes

Orloffgebraad met boontjes
Orloffgebraad of varkensgebraad met kaas en ham kunnen we niet meer wegdenken uit de Belgische keuken, toch ligt de roots van dit gerecht in Rusland.

Bij het gebraad kiezen we voor een champignonsaus, puree en boontjes waardoor dit gerecht zowel alledaags als bij feestgelegenheden past.

Allergènes

  • Lait

  • Moutarde

  • Soja

  • Céréales

Valeurs nutritionnelles

ParamètreUnitéPar 100 g de produit
Énergie - calories KJ 343.2
Énergie - calories Kcal 82.3
Lipides g 3.59
Dont graisses saturées g 1.89
Hydrates de carbone g 6.28
Dont sucres g 1.151
Protéines g 6.098
Sel g 1.099
Ce site Internet utilise des cookies afin d’améliorer l’expérience de l’utilisateur. En continuant à surfer sur notre site, vous acceptez notre politique en matière de cookies. Plus d’informations