
Varkenshaasje met schorseneren
Varkenshaasje met schorseneren
Varkenshaas bevindt zich in de rug van het varken en is de meest malse spier van het varken.
Voor dit gerecht wordt het middelste deel van de varkenshaas gebruikt en dit wordt dan rosé gebraden en overgoten met een béarnaisesaus.
Ook wij pakken al eens graag uit met een vergeten groente. Laat het toeval nu zijn dat schorseneren en varkenshaasje een match made in heaven zijn. Dit aangevuld met gebakken krielaardappelen, wat wenst u nog meer op u bord?
Allergènes
-
Céleri
-
Œufs
-
Lait
-
Moutarde
Valeurs nutritionnelles
Paramètre | Unité | Par 100 g de produit |
---|---|---|
Énergie - calories | KJ | 619.3 |
Énergie - calories | Kcal | 148.1 |
Lipides | g | 11.52 |
Dont graisses saturées | g | 0.963 |
Hydrates de carbone | g | 9.679 |
Dont sucres | g | 1.289 |
Protéines | g | 6.232 |
Sel | g | 0.619 |