Varkenshaasje met schorseneren

Varkenshaasje met schorseneren
Varkenshaas bevindt zich in de rug van het varken en is de meest malse spier van het varken.
Voor dit gerecht wordt het middelste deel van de varkenshaas gebruikt en dit wordt dan rosé gebraden en overgoten met een béarnaisesaus.

Ook wij pakken al eens graag uit met een vergeten groente. Laat het toeval nu zijn dat schorseneren en varkenshaasje een match made in heaven zijn. Dit aangevuld met gebakken krielaardappelen, wat wenst u nog meer op u bord?

Allergènes

  • Céleri

  • Œufs

  • Lait

  • Moutarde

Valeurs nutritionnelles

ParamètreUnitéPar 100 g de produit
Énergie - calories KJ 619.3
Énergie - calories Kcal 148.1
Lipides g 11.52
Dont graisses saturées g 0.963
Hydrates de carbone g 9.679
Dont sucres g 1.289
Protéines g 6.232
Sel g 0.619
Ce site Internet utilise des cookies afin d’améliorer l’expérience de l’utilisateur. En continuant à surfer sur notre site, vous acceptez notre politique en matière de cookies. Plus d’informations