Over Lunchtime

Over Lunchtime

De firma Lunchtime is opgestart in 2001 door Wim Desmet en is gevestigd in een nieuw complex in Pittem. Het bedrijf produceert diverse kant en klare maaltijden in CA-verpakkingen. Deze maaltijden worden aangeboden in diverse warenhuizen en voedingswinkels.

Découvrez notre assortiment
Kwaliteit komt bij ons op nummer een

Kwaliteit komt bij ons op nummer een

Lunchtime biedt een breed gamma lekkere, verse maaltijden aan. Deze zijn in een handomdraai etensklaar (oa door opwarming in microgolfoven). Onlangs is het gamma uitgebreid met Lunchtime components. Dit zijn op te warmen schaaltjes die slechts 1 component, nl een aardappelbereiding, een groentenbereiding, of een vlees-en sausbereiding, bevatten. Zo kan u bij het winkelen zelf uw maaltijd samenstellen.

Lunchtime draagt voedselveiligheid hoog in het vaandel. Permanente controle van het agentschap voor voedselveiligheid FAVV en het behaalde Comeos for food certificaat zijn hiervan het bewijs.

En savoir plus sur notre qualité
Ce site Internet utilise des cookies afin d’améliorer l’expérience de l’utilisateur. En continuant à surfer sur notre site, vous acceptez notre politique en matière de cookies. Plus d’informations